VenisButechGama-DecorSystem-PoolNokenL’Antic ColonialUrbatek
Košík

Koupelna je oblíbené místo všech žen a mužů, kteří mají radi relaxovat v teplé lázni po náročném dni v práci, nebo naopak povzbudit se pod studenou sprchou . Skoro každý chtél by abý Koupelna byla jím néjvéčim soukromim, byla komfortní a funkční a příjemna na pohled.

Rekonstrukce Koupelny se zdá být jedním z nejhorších oprav v bytě, v první řadě, protože to znamená ztrátu základních potřeb – vanu , sprchou . a WC . po dobu rekonstrukce koupelny.

Za prvně, v koupelně podlaha méla bý bít o něco nižší než v ostatních místnostech. To je případ, že dojde k uniku vody, zbývající pokoje pak zůstanou nedotčeny. Pokud se vám nedaří snížit podlahu koupelny, je potřeba zvišil práh.

Za druhé, do koupelny můžete nainstalovat speciální ventilator, ten zabrani nadměrné vlhkosti v koupelně. Také proti vlhkosti a plísním, pomáhají otvory ve spodní části dveří.

Za třetí, při instalace potrubí a kabeláže do koupelny je potřeba předem rozhodnout, kde budou zveřejněny instalatérské práce, je nutné zajistit, aby při instalaci vany nebo umyvadla , sprchoveho kouta nedošlo k poškození elektro instalaci a jinych potrubí. Při provedení rekonstrukce koupelny doporučujeme skontrolovat zapojení které bude potřebné pro pračku. Spínače a zásuvky by měly být chráněny proti stříkající vodě. Přitom v koupelně je nutně provest připojeni kabelu pro zazemi.

Zakladni vybavou koupelny je vana nebo sprychový kout . Ekzistuj vany z ruznich materialu, vymem na přiklad akrylátové. Akrilatove vany jsou zcela různé velikosti a mohou mít téměř jakýkoliv tvar. Mohou mit takove vybaveni jako hydromasážní systém, transparentní vložky, dekorativní osvětlení a s elektronickou regulací. Takovy vany jsou velmi jednoduché, ale podle odborníků, v průběhu provozu vyžadují důkladnější a pečlivé zacházení než železo, ocel nebo kamen. Pokud dáváte přednost sprchovemu koutu místo vany, nezapomeňte, udělat podlahu se sklonem směrem k odtoku, pokud tam neni sprchova vanička .