VenisButechGama-DecorSystem-PoolNokenL’Antic ColonialUrbatek
Košík

Slinuta dlazba

Jedním z nejběžnějších způsobu obloženi podlahy je keramická dlažba. Je vyrobena z hlíny či kamene, a má vynikající vlastnosti, ale v posledních letech se objevil na trhu materiál s vyšší pevnosti a odolnosti- slinuta dlažba. Ona kombinuje v sobě krásu a zároveň je pevná jako žula, díky svým vlastnostem okamžitě získala velký počet příznivců. Slinuta dlažba je široce používána jako podlahová krytina veřejných místech, při práci, nákupních hal, všude tam, kde je vysoká propustnost a vysoký stupeň využití.

Mnozí chybné předpokládají, že slinuta dlažba je totéž jako normální dlažba. Samozřejmě to není pravda. Slinuta dlažba je vyvinuta a vyrobena technologii zvané - keramicky granit, druha varianta je právě standardní dlažba čili glazurovaná nebo matná keramická dlaždice. Daleko silnější je právě slinuta dlažba, to je dáno výrobními technologiemi. Pamatujte si, že na našich prodejnách Porcelanosa Grupo CZ, s.r.o a webových stránkách najdete obě varianty, pro vaše pohodli a komfort, protože oba tyto druhy dlažby můžete použít při úpravě podlah. Dlažba je jedním z nejstarších a nejpopulárnějších materiálu na úpravu a dekoraci podlah, a to není náhoda. Dlažba má radu výhod, které lze jen těžko podcenit:

  • Životnost výrobku, s tím těžko něco dokáže konkurovat.
  • Robustní při provozu.
  • Má vysokou odolnost proti otěru.
  • Odolná vůči změnám teploty a vlhkosti, estetická a moderní.;

Klasická dlažba se používá na podlahy v koupelně, kuchyní a obývacím pokoji, ale moderní technologie se rozšířily možnosti podlahových materiálů. Dnes spotřebitele také poptávají dlažbu do obývacích prostoru a ložnic, s použitím speciálního vytápěcího systému. Samozřejmě, široce používán pro interiérovou úpravu na balkony, terasy, schody atd. Výrobci dlažeb nabízí na trh hodně variant barev a struktur, díky tomu, snadno vytvoříte stylový, moderní a dokonce i unikátní interiér. Dlaždice mají celou řadu povrchů, které napodobuje strukturu přírodního kamene, prkna, textilu nebo kovu.

Surovina pro výrobu kameninových dlaždic je jenom trochu odlišná od složení keramických dlaždic: hlína, křemen, živec, barevné pigmenty, ale technologie pro palbu při teplotách až do 1400 * umožňuje udělat specifické změny ve struktuře výrobku - ucpání pórů. Monolitická konstrukce poskytují zvláštní pevnost a vysokou odolnost vůči nízkým teplotám (až do -50 *). Kvůli tomu slinuta dlažby ideální pro venkovní použití. Vysoké opotřebení kameninové dlaždice vytvořené rovnoměrným rozdělení pigmentu v celé tloušťce desky, proto vzory dlaždic nikdy nebude vymazány, a to je velmi důležité pro podlahy s vysokým stupněm manévrovatelnosti.