VenisButechGama-DecorSystem-PoolNokenL’Antic ColonialUrbatek
Košík

Obklady a Dlazby

Obklady a dlažba zůstává nejpohodlnější a praktický způsob výzdoby interiéru. Je to tradiční úprava koupelny nebo kuchyně , a stále více populární začlenění keramických obkladů a v interiéru obytných prostorech - ložnice a obývací pokoje - a použití dlaždic pro vnější obklady stěn, konečně formulace keramické a žulové veřejných budov.

Výběr keramických obkladů a dlažeb je obrovský: od nenákladné domácí dlaždice do široke sbírky keramiky z Španělska nebo Ítalíe. Ale jak se neztratit v této rozmanitosti? Zde je několik tipů, jak vybrat obklady nebo dlažba pro vnitřní obložení.

Stále dlaždice jsou bezkonkurenční. A to nejen v externím jeho přednosti. Stav životního prostředí a reality existence v moderním světě přesvědčil mnoho lidí, že je třeba si vybrat "zdravé" materiály. V tomto ohledu, keramické obklady a dlažby , existuje jen velmi málo konkurentů. Sama o sobě, kombinace přírodních prvků - jíl, voda a oheň - už vzbuzuje důvěru. Kromě toho, v očích spotřebitelů, keramické obklady a dlažba má dlouhý seznam výhod.

Je bezpečný pro životní prostředí, protože vysokoteplotní zpracování snižuje riziko tvorby toxických látek. Keramické obklady a dlažba nebojí se prachu a bakterií, protože mytí dlaždic není příliš obtížné. Variety - opravdu nekonečné: Moderní trh umožňuje najít dlaždice do i těch vysoce specializovaných potřeb. Je velmi důležité, že dlaždice má "imunitu" proti elektrostatických polí, vzhledem k jeho velmi nízké elektrické vodivosti. Chlubí, že jsou plně v souladu s mezinárodními normami a standardy v oblasti životního prostředí.