VenisButechGama-DecorSystem-PoolNokenL’Antic ColonialUrbatek
Košík

Co je to koupelna?

Koupelna je místnost, kde člověk začíná a končí svůj den. Koupelna je prostor určený nejen pro základní hygienu, ale také pro relaxaci. Proto klademe důraz na velikost a vybavení prostoru, abychom se ve své nové koupelně cítili dobře a mohli si dopřát zasloužené pohodlí a odpočinek.

Do nedávna se koupelny stavěly jako nutné příslušenství bytu. Koupelna byly místností určenou k vykonání základních potřeb, přitom se nekladl důraz na pohodlí a estetiku. Velikost koupelny a toalety byla značně omezená, místnost nebyla nijak zvlášť hezká a postrádala doplňky a vymoženosti, bez kterých si dnešní koupelny jen stěží představíme. Koupelna se také dá využívat k rehabilitaci např. vodní masáž (hydromasáž), sauna, parní boxy nebo chromoterapie.

Koupelnu můžeme přizpůsobit stylu celého domu a to např. klasickému nebo modernímu. Zboží, které nabízí Porcelanosa Grupo CZ, s.r.o, Vám to umožní. Svěřte nám Vaši koupelnu a nechte nás realizovat Vaše představy o vysněné koupelně. Ve spolupráci s našimi odborníky z ní budete mít opravdovou radost.

Bez kterých detailů interiéru si nelze představit koupelny? Samozřejmě, bez zrcadla, které potřebují jak ženy, tak i muži. Nejjednodušší možností je pověsit polici se zrcadlem nad umyvadlo. Pokud si přejete vytvořit zajímavé interiéry, můžete zvýraznit zrcadlo např. nástěnnou lampou. Chcete-li opticky zvětšit prostory koupelny, můžete např. ozdobit celý strop zrcadlem. Obecně zrcadla nejen zdobí koupelnu, ale jsou i důležitými doplňky v interiéru. Platí pravidlo, že pokud máte malou koupelnu, pořiďte si větší zrcadlo.

Pokud uvažujete o koupelnovém nábytku, doporučujeme si promyslet detaily, jako jsou:

  • kvalita materiálukoupelnový nábytek by měl být nejen krásny, ale i voděodolný;
  • funkčnostkoupelnový nábytek by měl být nejen jako stylový doplněk, ale především by měl plnit funkci úložných prostor;
  • praktičnost – je obecně známo, že designové prvky jsou velice nepraktické při běžném užívání;
  • cenaluxusní koupelnový nábytek se vyrábí ze skla, kovových slitin nebo pravého dřeva, proto je důležité znát rozpočet pro vybavení koupelny.

Standardní sada koupelnového nábytku se skládá z volně stojících skříněk, závěsných skříněk, polic a skříněk pod umyvadlo. Při výběru koupelnového nábytku je ideální, pokud veškeré zařizovací předměty jsou ze stejné série. Vyhnete se tak rozdílnému stylu jednotlivých kusů. Při výběru pracovní desky, věnujte pozornost materiálu z kterého je deska vyrobena, jelikož se jedna o místo, které je nejvíce zatížené je potřeba vybrat pevný a odolný materiál jako je např. KRION®. Pokud je ve Vaší koupelně málo prostoru, doporučujeme aktivně využívat všechny druhy závěsných skříněk, polic a koupelnových doplňků. Docílíte tím přehlednosti a pořádku v koupelně. Zdá se, že by bylo možné obejít se i bez nich, ale koupelnové doplňky jako, jsou háčky, mýdlenky, dozátory tekutého mýdla, věšáky na ručníky, držáky toaletního papíru a záchodové kartáče, pomáhají vytvořit jednotný styl Vaší koupelny.

Individuální přístup - koupelna na míru

V našem koupelnovém studiu Vás čeká odborně vyškolený personál, který je připraven vyslechnout Vaše potřeby a požadavky a na základě nich Vám maximálně vyjít vstříc. Ke každému našemu klientu přistupujeme individuálně, poskytujeme odborné poradenství a konzultaci. Nabízíme Vám návrh Vaší koupelny pomocí profesionálního 3D softwaru, kde uvidíte, jak každá součást koupelny může vypadat. Přijďte nám říct o Vaší představě a my se postaráme o zbytek.

Klasická koupelna

Porcelanosa Grupo CZ, s.r.o poskytuje široký výběr výrobků pro realizaci koupelny v klasickém stylu. V nabídce je hezký klasický koupelnový nábytek z pravého dřeva. Sanitární keramika z klasické kolekce nabízí široké spektrum realizace v keramice. K tomuto můžeme nabídnout akrylátové vany též v klasickém stylu (např. Victorian). Obklady imitující látku se starožitným dekorem dokončí vybavení koupelny v klasickém stylu (např. obklad Venezia). Jiná možnost je realizace klasické koupelny z přírodních materiálů, které Porcelanosa Grupo také nabízí. V nabídce jsou kamenné vany, kamenná umyvadla a dvojumyvadla z mramoru, pískovce, břidlice, vápence, křemence, žuly nebo travertinu. Velký výběr přírodních materiálů od Porcelanosa Grupo poskytuje mnoho možností a kombinací vytvoření různých variant koupelny v klasickém stylu.

Porcelanosa Grupo CZ, s.r.o nabízí široký výběr koupelnového nábytku. V nabídce je mnoho možností, ze kterých se dají sestavit všelijaké kombinace koupelnových sestav pro koupelny různých velikostí. Při výběru koupelnového nábytku je zapotřebí vždy dbát na to, aby materiál, z něhož je vyroben, byl přizpůsoben pro použití v koupelně. V koupelně je vlhké prostředí, které podporuje výskyt plísní. Proto je lepší volit nábytek kvalitnější, který déle poslouží. My vám nabízíme jen kvalitní koupelnový nábytek – např. skříňky, skříňky pod umyvadlo, poličky, zrcadla, věšáky na ručníky, koše na prádlo, poličky atd. Pokud chcete, aby Váš nábytek Vám vydržel delší dobu, pak samozřejmě musíte počítat s tím, že kvalita něco stojí. Koupelnový nábytek Porcelanosa Grupo je vyráběn z pravého dřeva - masivu (klasická kolekce), dřevotřísky. Veškerý nábytek je přímo určen pro použití v koupelně, tím pádem má speciálně upravený povrch, který nábytek chrání před poškozením a vlhkem.